Rörmokare som kan det här med VVS i Ängelholm

God morgon, god morgon. Jag har köpt en diskmaskin. Allting var frid och fröjd tills jag skulle koppla in den. Då sa hon som är ordförande i bostadsrättsföreningen till mig att jag inte fick göra det själv utan att jag skulle vända mig till någon rörmokare som kan det här med VVS i Ängelholm, och hon sa att jag kunde välja vilken rörmokare jag ville men att många i föreningen har anlitat ett företag som heter Janssons VVS Teknik i Hbg AB och att det är det här företaget som hon i första hand rekommenderade mig att vända mig till. Det gjorde jag och de såg till att sätta in en annan vattenblandare med en koppling även till diskmaskinen. Under tiden som de var här fick även huvudledningen till vattnet stängas av i en halvtimma ungefär, och det hade jag inte förstått om jag hade gjort det själv. Jag hade nog trott att jag fick göra det här jobbet själv men nu förstår jag ju att om jag hade gjort det så hade det kunnat bli en vattenläcka så det var bra att jag fick veta att alla i föreningen som ska ha diskmaskiner måste vända sig till en rörmokare. Om du letar efter en kunnig rörmokare som kan det här med VVS i Ängelholm, Helsingborg och Landskrona tycker jag att du ska låta Janssons VVS Teknik i Hbg AB hjälpa dig. Sedan spelar det ingen roll om det är ett litet jobb som i mitt fall eller om du behöver med omfattande hjälp eftersom Janssons VVS Teknik i Hbg AB hjälper alla som behöver hjälp. Som privatperson fick jag även använda mig av rutavdraget så det var ingen kostnad som gjorde hål i plånboken för det blev faktiskt billigt att få deras hjälp.