Nymålat i lägenheten

Hej i solskenet till er alla. Nu är våren här, är det inte underbart! Dessutom är det fredag idag vilket är fantastiskt. Jag är verkligen glad för att ni har kommit på besök här på min blogg, och jag hoppas att ni kommer att hitta något inlägg här under dagen som kan vara av intresse. Jag har så många grejer att prata om så det var inte lätt att veta vad jag skulle skriva om i fredagens första inlägg, men det får allt bli så att jag pratar med er om ett några målare i Huddinge med omnejd som har målat och tapetserat i lägenheten och det är ett måleriföretag som heter JSM Måleri AB. 

Om ni behöver någon slags hjälp inom måleri så vill jag verkligen att ni ska få upp era ögon för det här företaget. Målningen och tapetseringen blev så väl genomfört och eftersom det är fackmän som har gjort jobbet märks det på resultatet. Både jag och min sambo är superbelåtna och att vi har fått vår bostadsrätt utifrån vår smak. Jag hoppas att det här inlägget kan vara till hjälp för er som planerar något inom målning eller tapetsering och att ni kikar vidare på JSM Måleri AB inne på deras egen sida på nätet. Jag ska inte uppehålla er alltför länge för jag förstår att flera av er säkert ska fara i väg och fredagshandla, det ska jag för övrigt själv göra strax eftersom vi ska ha tacos i kväll, så här sätter jag punkt för det här inlägget om dessa målare i Huddinge.